Café Truten

Café Truten

Här kan du njuta av en kopp kaffe eller the, saft och läsk, hembakade pajer och kakor, en god smörgås - eller kanske en hamburgare som du grillar själv! I år har vi många spännande nyheter på menyn, läs mer på Café Trutens egen webbplats!

Boklådan

Gör ett besök i boklådan med begagnade böcker av alla de slag. Här hittar du underhållande semesterläsning för ett par tior. Boklådan erbjuder även byteshandel, så lämna gärna dina gamla böcker här.

Café Truten och Boklådan

Café Truten och Boklådan har nu stängt för säsongen. Vi tackar alla våra kunder för en härlig sommar och hälsar er mycket välkomna igen nästa år, då vi öppnar på Midsommardagen!

Ostmarknad Övriga aktiviteter

Aktiviteter sommaren 2023

15-16 juli

Rödlögabodens Ostmarknad
Lördag 11-17, söndag 11-16

15 juli

Rödlögabodens ost- och skärgårdsmarknad - Göstadagen
Kom och upplev ostkustens oslagbara ostar!
Lördag 15 juli kl 11-17 går den av stapeln – Rödlögabodens ost- och skärgårdsmarknad/Göstadagen!
Vi följer myndigheternas rekommendationer för att minska smittspridningen av covid-19, för allas vår säkerhet och trygghet.

Ångfartyget s/s Blidösund med sin besättning och sina passagerare anlöper förhoppningsvis Rödlöga också 2023!

Distanshandla!
Om du inte kan komma, men inte vill missa ostarna – gör en beställning på handla@rodlogaboden.se så plockar vi ihop en ostpåse till dig, med några väl valda ostar med tillbehör!
Och kanske något gott efteråt från Café Truten, handla@cafetruten.se! Härliga pajer med vår egen äkta vaniljsås, olika bakverk och småkakor.
Om du bor på öarna intill kan vi leverera med ordinarie båttrafik. Betalning med Swish.

Välkommen!

Fler datum!

Läs mer om vad som händer på Rödlöga under fliken "Medlemmar"!