Rödlögaboden

Rödlögaboden är Stockholms skärgårds ostligaste lanthandel. Vi har en förstklassig charkdisk med ypperligt kött, goda ostar, charkuterier, rökt fisk och egna röror. Fräscha grönsaker och frukter finns på grönsakstorget utanför affären. Färskt bröd varje dag. Vi har ett brett sortiment av specerier, mejerivaror och drycker. Glass, godis, dagstidningar och böcker – här fattas inget för en god stund på klipporna eller kajkanten.
Bränsle, gasol, fotogenlampor och tillbehör finns till försäljning och Rödlögaboden är Apoteksombud.

Välkommen!

Affären


Rödlöga

Rödlögaboden och Café Truten har nu stängt för säsongen.

Vi tackar alla våra kunder och leverantörer för i sommar och hälsar er varmt välkomna tillbaka sommaren 2019, då vi öppnar i vecka 25.

Höst-vinter-vår
Om du behöver handla något under hösten/vintern/våren kan Marie Nyberger (0176-870 20 eller 070-770 41 66) hjälpa till i mån av möjlighet.

Information
Vill du ha mer information om sortiment eller annat som rör Rödlögaboden, skriv till Rödlogaboden.
Vi tar gärna emot synpunkter och förslag inför säsongen 2019.

Har du behov av att komma i kontakt med någon ansvarig för butiken under höst, vinter och vår kan du kontakta föreståndare Maria Aulén Thomsson, eller på tel 0706-088 058.

Varmt välkommen till Rödlögaboden sommaren 2019!Rödlögaglasen Rödlögaglasen

Glaskonstnärinnan Eva Englund som hade sitt sommarställe på Rödlöga under många år, har formgivit en unik serie glas som bara finns att köpa på Rödlöga. Serien heter "Sju blomster", och
består av sju vinglas och sju dessertvinglas, vart och ett dekorerat med en av de sju blommor som är speciella eller vanligt förekommande på ön. Det är Rödblära, Ramslök, Styvmorsviol för att nämna några.

Glasen är nu slutsålda och det är tyvärr osäkert om vi kommer att kunna erbjuda en ny upplaga av Rödlögaglasen, bland annat på grund av problem med tillverkningen.Gå till Apotekets hemsida Apoteksombud

Vi har alltid ett bassortiment av receptfria läkemedel. Här kan du även hämta dina utskickade receptbelagda mediciner.Rödlögaboden ingår i Skärgårdshandlarna,
en organisation för handelsbodarna i skärgården.

Gå till Skärgårdshandlarnas hemsida
 

Följ vad som händer på sjöräddning.se