Butiksföreståndare och entusiast sökes för livsmedelsbutik i skärgården

Butiken, en sommarbutik, är belägen i ytterskärgården med endast båtförbindelser. Energiförsörjningen till butiken sker med egna elverk. Sedan 1984 drivs butiken av de sommarboende genom en ekonomisk förening.

Anställningstiden omfattar tiden 1/6 – 30/8, samt utöver detta förberedelser vår och höst ca 40 tim.

Praktiska erfarenheter betyder mer än utbildning för detta arbete. Vi vänder oss till dig som har erfarenhet av arbete i livsmedels- el. restaurangbranschen.

Dina arbetsuppgifter förutom arbetet i affären består av schemaläggning, rekrytering av personal inför sommaren, inköp och planering av butikens sortiment, kontorsarbete i form av fakturabetalningar, avstämning av dagrapporter, räkning av dagskassor mm.

Du skall vara en utåtriktad person som tål många järn i elden. Du skall kunna samarbeta och ha förmåga att lösa problem på platsen.

Vi ser helst en kontinuitet i uppdraget, som innebär engagemang under ett flertal år. Du kommer att erbjudas tjänstebostad på ca 60 kvm i en unik skärgårdsmiljö, som kan utnyttjas året runt.

Vi är beredda att diskutera månadslön för de tre månader som arbetet gäller och betraktar bostaden som förmån. Ev. kan prestationslön komma ifråga.

Skriftlig intresseanmälan med meritförteckning skickas till Rödlögaboden Ekonomisk Förening, Box 158, 182 12 Danderyd.

Mer information kan fås av Jan Fischier tel. 0176-87036 (landet) el. 08-6127808 (staden).

E-post: alltom[at]rodlogaboden.se

Hemsida: www.rodlogaboden.se